Süleyman Şah İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerinin başarısı ve kalitesiyle, çevre okullar arasında tercih edilen lider okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.15
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Biri ceza evi hattından diğeri Kozağaç mahallesi üzerinden olmak üzere 2 şehir içi hattı çalışmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği,Satranç Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Beslenme Dostu 2-e-Twinning Projesi 3-Sıfır Atık 4-Kitap Okuma Projesi

WEB - https://aksehirsuleymansahio.meb.k12.tr

Adres - Kozağaç Mah. 31335.Sokak No 1 Akşehir/KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Kozağaç Mahallesi 31335.Sokak No:1 Akşehir-KONYA (Toki Konutları Arkası)

Adres - Kozağaç Mah. 31335.Sokak No 1 Akşehir/KONYA

Ulaşım Her 15 dakikada bir şehir içi dolmuş çalışmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya iline 135 Km.ilçe merkezine 5 Km. uzaklıktadır.